ZEEGMA Zonder

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

Прахосмукачка робот ZEEGMA Zonder Robo Basic (TBG00193-3)

Още 3 офертиЗатвори офертите
224,91 лв
+ 4,99 лв за доставка
В наличност
към магазина »
isale.bg
 

ZEEGMA Прахосмукачка робот ZEEGMA Zonder Robo Basic

Високо качество! Лесно и сигурно пазаруване! Отстъпки!

Още 1 офертиЗатвори офертите
229,90 лв
Безплатна доставка
В наличност
към магазина »
technika.bg
 

ZEEGMA ZONDER ROBO automatic (ZE-ZONDER ROBO)

355,66 лв
Информация в магазина
към магазина »
techmag.bg

Още подобни стоки от най-популярните

Други стоки марка ZEEGMA: ZEEGMA Робот за почистване

Описание
Тип Прахосмукачка робот
Докинг станция Да

Събиране на праха

Обем на контейнера за прах 0.7 л

Акумулатор

Капацитет на акумулатора 2200 mAh
Време на работа 120 мин
Време за зареждане 3.5 часа

Размери

Размери 340 x 340 x 80 мм

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Производител: ZEEGMA
Модел: Zonder


ZEEGMA Zonder Robo е усъвършенствана Smart прахосмукачка робот, която напълно поддържа безупречна чистота у дома. Благодарение на адаптацията към различни видове повърхности, HEPA филтъра и възможността за ефективно мокро почистване, ZEEGMA Zonder Robo е в състояние бързо да се грижи за различни помещения, възстановявайки подовете до блясък и ефективно премахвайки източниците на лоши миризми или вредни акари и други микроорганизми , роботът перфектно се справя с паркет, плочки, килими с къс косъм или традиционни килими.

Въпреки, че устройството може да работи напълно автоматично, е възможно да управлявате прахосмукачката с помощта на специално приложение за смартфони или таблети, включено в комплекта безжично дистанционно управление и с помощта на гласови команди. Благодарение на това ZEEGMA Zonder Robo ви позволява да промените режима или местоположението не само от друга стая, но и от всяка точка с достъп до интернет - всичко това в реално време. Възможно е също така да се зададе определен график, така че прахосмукачката да започне да почиства, напр. точно след като потребителят напусне къщата.

За да се ориентира ефективно между мебелите, прахосмукачката е оборудвана с богат набор от сензори - жироскоп, 15 сензора за сблъскване, физически сензор и сензор против падане, благодарение на което устройството няма опасност да падне надолу по стълбите. ZEEGMA Zonder Robo ефективно стига до всяко кътче, заобикаляйки всички предмети, стоящи на земята, което се подпомага от гумени колела със специален протектор, подобряващ сцеплението и предотвратява оставянето на следи по пода.

Централната четка, двете странични четки, както и капакът за почистване от микрофибър, осигуряват висока ефективност на почистване. Комплектът включва и 2 резервни странични четки.

Издръжливата батерия позволява до 2 часа почистване без презареждане. Прахосмукачката може да намери своя път до самата докинг станция.

Благодарение на 6 режима на работа, ZEEGMA Zonder Robo е в състояние да се съсредоточи върху почистване на място, почистване на ръбовете или интензивно почистване на мръсен под в турбо режим.

Ефективно почиства подови настилки, паркет и килими с къси косми.

Контрол чрез дистанционно управление, смартфон приложение, или използване на гласов контрол (AMAZON ALEXA CONTROL).

Възможност за седмично програмиране - почистване по дни и часове.

Издръжливата батерия осигурява до 2 часа постоянно почистване.

Smart прахосмукачката ZEEGMA Zonder Robo има 15 усъвършенствани сензора против сблъсък, а физическия сензор и сензора против падане, гарантират непрекъсната работа без риск от повреждане на стени или мебели, падане от стълби или залепване.

бързо и автоматично зареждане с помощта на докинг станция.

Сред 6-те режима на работа има възможност за Smart почистване или почистване на ръбовете. При избиране на всяка една команда от дистанционното управление, Smart прахосмукачката ZEEGMA Zonder Robo ще Ви „каже“ какво сте й задали :)

Имате възможност за избор на „тихо“ или „мощно“ почистване. Това Ви позволява спокойно да я настроите автоматично да си работи в късните часове, без да Ви притеснява с неприятен шум.

 • Система за автоматично почистване на базата на жироскоп
 • Функция Mop
 • Изградени 15 сензора
 • Налични са 6 режима на работа
 • Автоматично връщане към базата
 • Височина само 8,5 cm
 • Безшумна работа <60 dB
 • HEPA филтър
 • Дистанционно управление и специално приложение за iOS, Android
 • Съвместим с Amazon Echo и Alexa
 • Система за лесно почистване
 • Грижи се за страдащите от алергии

ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ЗА ВАС

Можете да настроите по всяко време да започнете да почиствате прахосмукачката, а Zonder Robo ще се погрижи апартаментът ви да се почисти напълно, когато се върнете. Ако зарядът на батерията е нисък, роботът ще се върне към самата станция за зареждане и ще бъде готов да започне работа.

Идеален за родители и собственици на животни

Вие сте зает родител и е трудно да намерите време за почистване и винаги има нещо ново за почистване ? Или може би сте собственик на куче или котка, чиито косми са дори в най-малко очакваното място ?

Стартирайте нашата прахосмукачка и се погрижете за по-важни проблеми.

Функция моп

ZEEGMA Zonder Robo има вграден контейнер за вода с капацитет от 170ml. Микрофибърното покритие може да бъде покрито с детергент, за да се почисти повърхността. Особено полезна функция през есенно-зимния период.

Окачване

Две гумени колела осигуряват безпроблемна работа с препятствия до около 2 см височина. Роботът също така успява да прескочи, някои ниски прагове.

Четки

Две въртящи се четки могат да отстраняват замърсяването дори от труднодостъпни места, което помага на централната четка да работи още по-ефективно.

Вградени сензори

До 15 вградени сензора около робота. В допълнение, роботът има вграден жироскоп, който улеснява планирането на почистването в автоматичен режим.

 • Жироскоп за ориентация в стаята
 • Сензор за разстояние
 • Физически сензор - сблъсък
 • Сензор против падане

Много режими на работа

Автоматичен режим (по подразбиране) - автоматично почистване, най-оптималният режим на работа, адаптиран от устройството към преобладаващите условия. Графикът за почистване и устройството ще използват всички от следните режими.

Режим SPOT (местен) - прахосмукачката ще се съсредоточи върху най-мръсната зона, след което ще се движи спираловидно, докато избраният фрагмент не заблести.

Режимът EDGE (почистване на ръбовете) - роботът ще обърне специално внимание на местата при завои на стени, мебели и ленти. Благодарение на две четки и специални сензори, почистването дори на труднодостъпни места е много точно.

Режим INTENSE - режим на интензивно почистване, при който прахосмукачката работи с максимална скорост. Функцията е особено полезна за по-замърсени килими или килими.

Режим ECO - прахосмукачката ще намали работните параметри, за да намали обема и да не смути членовете на семейството или да събуди детето. Той е и екологичен режим на много ниска консумация на енергия.

Режим MOP - мокро почистване на твърди повърхности, като например плочки или панели. Взаимодейства с всеки един от горните режими едновременно с почистване и почистване на пода

Икономичен във всяко отношение

Благодарение на възможността за почистване на всички елементи, лесно можете да предотвратите неприятните миризми и можете да сте сигурни, че прахосмукачката, която купувате, ще ви служи много години. Можете да демонтирате всички четки без проблеми, за да ги почистите старателно. Лесния начин за почистване на контейнера, гарантира допълнителен комфорт при използване на устройството. В допълнение, ZEEGMA Zonder Robo се характеризира с ниска консумация на енергия.

Вграден HEPA филтър

Благодарение на използвания HEPA филтър, устройството запазва до 99.97% от примесите. ZEEGMA Zonder Robo почиства пода от бактерии и патогенни гъби. Прахосмукачката прави дома анти алергичен. Това е особено важно по време на отоплителния сезон, когато нашата дихателна система е изложена на много рискове.

Много видове повърхности

ZEEGMA Zonder Robo почиства не само подовото покритие - също така може лесно да борави с килими с къси четки и дори плочки, благодарение на функцията за мокро почистване.

Планираш, той работи

В допълнение към дистанционното управление, създадохме и специално приложение за телефони с Android и iPhone. В допълнение към основните функции, достъпни от дистанционното управление, можете също:

да създавате график за почистване, разделен на дни от седмицата
да конфигурирате обема на съобщенията на устройството
да задавате целевото време за зареждане
да изберете режими на работа

Приложението Ви позволява да контролирате робота дори далеч от апартамента. На работа ли сте и току-що установихте, че ви очаква неочаквано посещение вечер ? Няма проблем - включете Zonder Robo с няколко кликвания, а когато се върнете, къщата ще бъде почистена старателно.

Характеристики:

 • Функции за сухо почистване: автоматично, ръчно, локално, интензивно, планирано
 • Функция МОКРО почистване
 • Контейнер за прах: 500 ml
 • Резервоар за вода: 170 мл
 • Автоматично зареждане
 • Батерия: 2200 mAh LI-Ion
 • Работно време: до 120 минути
 • Време за зареждане: 3.5 часа
 • Мощност на засмукване: 1 500 PA
 • Сензори: жироскоп, 15 сензора против сблъскване, физически сензор, сензор против падане
 • Две странични четки (+ 2 резервни в комплекта)
 • Една централна четка
 • Wi-Fi управление за връзка с телефон или таблет
 • Гласов контрол
 • Съвместим с Amazon Echo и Alexa
 • Дистанционно управление
 • Размери: ø 34 cm, височина 8.05 cm

Комплектът съдържа:

 • Почистващ робот
 • Докинг станция
 • Централна четка
 • Странични четки 4 бр.
 • Подложка от микрофибър
 • HEPA филтър

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.